Diensten

Het vinden van een specifiek werk of werk van een bepaalde kunstenaar is vaak een tijdrovende zoektocht. Persch Art brengt wereldwijd aanbod uit uiteenlopende stromingen en stijlperiodes samen onder één dak. Zo wordt de zoektocht u uit handen genomen. Ook wanneer u een koper zoekt voor een werk dat in uw bezit is, biedt Persch Art de juiste begeleiding.

Aankoop

Persch Art is gespecialiseerd in de begeleiding van aan- en verkoop van kunst in de brede zin. Wij begeleiden u, wanneer u uw kunst graag wilt verkopen, maar ook wanneer u iets specifieks zoekt en het aanbod summier is. Persch Art heeft de vakkundige ervaring in huis om u te begeleiden in dit proces en weet exact welke wegen bewandeld dienen te worden om uw wensen te vervullen. De kunstwereld is over het algemeen een ‘gesloten’ wereld, maar Persch Art beschikt over een wereldwijd netwerk van kunsthandelaren en particuliere verzamelaars om u zo goed als mogelijk te bedienen. Persch Art opent deuren, die normaliter gesloten zouden blijven.

Verkoop

Succesvol ondernemer Michel Perridon en kunstkenner Sjoerd Schepman zijn de gezichten achter Persch Art. Zowel Perridon als Schepman hebben een grote liefde voor kunst en weten als geen ander hoe lastig de
zoektocht naar het juiste stuk of de verkoop van dat bijzondere kunstwerk kan zijn. Dankzij deze gecombineerde kennis en hun opgebouwde wereldwijde netwerk brengen zij via Persch Art, vraag en aanbod bij elkaar. De ondernemersgeest van Perridon en de gedegen vakkennis van Schepman staan voor een unieke symbiose van pro-activiteit, doelgerichtheid en diepgang.

Persch Art

Parklaan 15
3016 BA Rotterdam
T +31 (0)10 75 00 600

Contact

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.

Persch Art

Parklaan 15
3016 BA Rotterdam
T +31 (0)10 75 00 600

Contact

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.