Diensten

Het vinden van een specifiek werk of werk van een bepaalde kunstenaar is vaak een tijdrovende zoektocht. Persch Art brengt wereldwijd aanbod uit uiteenlopende stromingen en stijlperiodes samen onder één dak. Zo wordt de zoektocht u uit handen genomen. Ook wanneer u een koper zoekt voor een werk dat in uw bezit is, biedt Persch Art de juiste begeleiding.

Aankoop

Persch Art is gespecialiseerd in de begeleiding van aan- en verkoop van internationale kunst in de brede zin. U wilt een kunstcollectie aanleggen of een kunstwerk aankopen, maar u weet niet precies welke wegen te behandelen? Persch Art helpt u graag en zoekt proactief naar aanbod, doet de onderhandelingen voor u en creëert de potentie op goed rendement.

De kunstwereld is over het algemeen een gesloten wereld, maar Persch Art beschikt over een wereldwijd netwerk van kunsthandelaren en particuliere verzamelaars om u zo goed mogelijk te bedienen. Wij hanteren een proces, in vijf stappen:

  • Intakegesprek omtrent uw smaak en behoefte.
  • Gesprek over het budget dat u wilt spenderen.
  • Marktonderzoek naar kunstenaar in huidige markt.
  • Zoekopdracht naar werken van de specifieke kunstenaar.
  • Finale keuze.

Persch Art opent deuren, die normaliter gesloten voor u blijven.

Verkoop

Persch Art adviseert particuliere klanten, bedrijven en instellingen over de beste opties bij de verkoop van een kunstwerk, of van een hele collectie. Heeft u werken die u via Persch Art wilt verkopen? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Wij beoordelen het werk en komen vervolgens tot een adviesprijs. Nadat alle afspraken worden vastgelegd in een contract, zet Persch Art haar wereldwijde netwerk in om vraag en aanbod samen te brengen. De ondernemersgeest van Michel Perridon en de gedegen vakkennis van Sjoerd Schepman staan voor een unieke symbiose van pro-activiteit, doelgerichtheid en diepgang.

Persch Art

Parklaan 15
3016 BA Rotterdam
T +31 (0)10 75 00 600

Contact

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.

Persch Art

Parklaan 15
3016 BA Rotterdam
T +31 (0)10 75 00 600

Contact

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.