Nieuws

Wij houden u op de hoogte over alles wat u wil weten, of het nu gaat over de aanschaf van nieuwe kunstitems of over ontwikkelingen binnen de kunstbranche. 

Kunstenaar in de spotlights: Dick Elffers

Het werk van Elffers is goed te herkennen aan zijn keuze voor heldere kleuren, het gebruik van illustraties en zijn vaak geschilderde of getekende typografie; het werk wordt bepaald door experimenten met vormen.

Kunstenaar in de spotlights: Mauro Bonaventura

Bonaventura’s werken zijn een weerspiegelingen van zijn interesses, zijn leven en zijn opleiding. Het zijn vaak ingewikkeld gevormde objecten, meestal bollen die zijn gemaakt door meestal willekeurige klitten van bochtige strengen gekleurd glas...

Kunstenaar in de spotlights: Joost de Jonge

Wanneer is een kunstwerk nu echt af? Volgens Joost de Jonge, een veel geëxposeerde Nederlandse kunstenaar met internationale bekendheid, blijft het wikken en wegen wanneer je je penseel neerlegt en je het kunstwerk ook los kunt laten.

Een kunstcollectie aanleggen

Wat is er nu mooier dan het aankleden van een ruimte met unieke kunst? Overweegt u om een kunstcollectie aan te leggen? Waar let u dan precies op? En hoe gaat dat in zijn werk?

Rijk worden met kunst?

Het lijkt een fantasie, dat schilderij dat je voor een tientje in een antiekwinkel hebt gespot, blijkt duizenden waard te zijn. Het overkwam een investeerder...

Duits expressionisme

Het Expressionisme is een moderne Europese kunststroming die in de jaren tussen 1905 en 1920 vooral in Duitsland opkwam. Veel Duitse kunstenaars voelden zich gemuilkorfd door de burgerlijke cultuur.

Abstract expressionisme

Abstract expressionisme was nooit een ideaal label voor de beweging, die zie zich in de jaren veertig en vijftig in New York ontwikkelde.

Persch Art

Parklaan 15
3016 BA Rotterdam
T +31 (0)10 75 00 600

Contact

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.

Persch Art

Parklaan 15
3016 BA Rotterdam
T +31 (0)10 75 00 600

Contact

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht.